Studio Matrika
Spletna stran easypin.eu uporablja tehnične piškotke, ki so nujni za delovanje strani:
Ime Opis
PH_HPXY_CHECK Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.
Trajanje: čas seje
Spletna stran pinx.si se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu podatkov ZVOP-1 in Uredbo Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR).

- Nikoli ne bomo zlorabili vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
- Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.
- Nikoli vam ne bomo poslali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
- Kadar koli se lahko odjavite od katere koli naše e-pošte.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime in priimek, elektronski ali fizični naslov. Naša spletna stran ne zbira vaših osebnih podatkov razen, kadar vi to omogočite, torej ob oddaji povpraševanja ali kadar se naročite na naše e-novice.
Vsi vaši podatki se hranijo ves čas našega poslovnega sodelovanja oz. potencialnega poslovnega sodelovanja.

Uporaba osebnih podatkov za namene oglaševanja
V kolikor se izrecno strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov za namene oglaševanja in trženja, bomo vaše podatke shranili in uporabljali v te namene, npr. za pošiljanje novic, promocij, obveščanj o posodobitvah in podobno.

Umik soglasja
Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli v celoti ali deloma umaknete. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 30 dni. Prosimo vas, da pošljete umik soglasja na enega izmed naslednjih načinov:
- po elektronski pošti na naslov info@studio-matrika.si

Pravica do informacije o hrambi vaših podatkov
Na vašo zahtevo, ki ste nam jo podali na zgoraj navedene naslove, vam bomo sporočili, katere vaše osebne podatke hranimo in v kakšne namene.

Povezave do drugih spletnih strani
Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate našo spletno stran, si vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov na strani, ki jo obiskujete.


Razumem